Όλες οι κατηγορίες

Προϊόντα

Αρχική σελίδα>Προϊόντα>Χημική αντλία

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1620617700639335.jpg
Αντλία αυτόματης αναπλήρωσης ZW

Αντλία αυτόματης αναπλήρωσης ZW


● Αντλία αυτόματης πλήρωσης σειράς ZW
● Τερματισμός αντλίας αναρρόφησης
● Αντλία αυτοαναρρόφησης

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : [προστασία μέσω email]

Κύρια τεχνικά δεδομένα

● Μέγεθος: 25-300
● Χωρητικότητα: 8-800 m3/h
● Κεφαλή: 15-80μ
● Ισχύς :2.2kw-75kw
● Υλικό: Χυτός χάλυβας, SS304, SS316, SS316Ti, SS316L

Εφαρμογές

● Ορισμένες ποσότητες στερεών σωματιδίων χρησιμοποιούνται κυρίως στη χημική βιομηχανία, το χαρτί, τη διύλιση πετρελαίου, την επικάλυψη, τη μεταλλουργία εξόρυξης, την ελαφριά βιομηχανία, την ιατρική και άλλους βιομηχανικούς τομείς.

Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα

● Η αντλία αυτόματης αναρρόφησης τύπου zw υιοθετεί μια δομή πτερωτής διπλής λεπίδας, η οποία βελτιώνει σημαντικά την ικανότητα διέλευσης της βρωμιάς.
● Η συνολική δομή είναι συμπαγής, ο όγκος είναι μικρός, ο θόρυβος είναι μικρός, το αποτέλεσμα εξοικονόμησης ενέργειας είναι προφανές, η συντήρηση είναι βολική και ο χρήστης είναι βολικός στην αντικατάσταση.
● Εάν η αντλία αυτόματης αναρρόφησης zw είναι εξοπλισμένη με κινητήρα εξωτερικού χώρου, δεν χρειάζεται να κατασκευαστεί αντλιοστάσιο και μπορεί να εγκατασταθεί απευθείας και να χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικούς χώρους για εξοικονόμηση χρημάτων.
● Η μηχανική σφράγιση της αντλίας αυτόματης αναρρόφησης τύπου zw υιοθετεί έναν νέο τύπο ζεύγους sassafras και λειτουργεί στο θάλαμο λαδιού για μεγάλο χρονικό διάστημα.
● Η αντλία αυτόματης αναπλήρωσης τύπου zw μπορεί να εξοπλιστεί με μεθόδους εγκατάστασης σύμφωνα με τις ανάγκες του χρήστη, γεγονός που διευκολύνει σημαντικά την εγκατάσταση και τη συντήρηση και οι άνθρωποι μπορούν να εισέλθουν στο κάρτερ χωρίς αυτό.
● Ο αυτόματος πίνακας ελέγχου μπορεί να ελέγχει αυτόματα την υπερ-κίνηση και τη διακοπή της αντλίας σύμφωνα με τις απαιτούμενες αλλαγές υγροποίησης, χωρίς ειδική επίβλεψη και είναι εξαιρετικά βολικό στη χρήση.
● Μπορεί να χρησιμοποιηθεί εντός του εύρους σχεδιασμού και ο κινητήρας δεν θα υπερφορτωθεί.

ΕΡΕΥΝΑ