Όλες οι κατηγορίες

Προϊόντα

Αρχική σελίδα>Προϊόντα>Χημική αντλία

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1620612219971974.jpg
Χημική αντλία σειράς DCZ

Χημική αντλία σειράς DCZ


● Χημική αντλία σειράς DCZ
● Αντλία τύπου Overhung
● ISO2858
● DIN24256

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : [προστασία μέσω email]

Κύρια τεχνικά δεδομένα

● Μέγεθος: DN32-300mm
● Χωρητικότητα: 0-2000 m3/h
● Κεφαλή: 0-160μ
● Θερμοκρασία: -80°C ~300 °C
● Πίεση: 2.5Mpa
● Υλικό: Χυτός χάλυβας, SS304, SS316, SS316Ti, SS316L, CD4MCu, Titanium, Titanium Alloy, Hastelloy Alloy

Εφαρμογές

● Η αντλία DCZ είναι κατάλληλη για μεταφορά υγρού χαμηλής θερμοκρασίας ή υψηλής θερμοκρασίας. ουδέτερο ή διαβρωτικό υγρό. καθαρό ή υγρό που περιέχει στερεά σωματίδια. Χρησιμοποιείται ιδιαίτερα σε: χημικές και πετροχημικές βιομηχανίες, διυλιστήρια πετρελαίου, χαρτοβιομηχανίες, εργοστάσια χαρτοπολτού, βιομηχανία ζάχαρης και άλλες βιομηχανίες.

Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα

Βελτιώστε τη διάρκεια ζωής των μηχανικών στεγανοποιήσεων και των ρουλεμάν που έχουν το υψηλότερο ποσοστό αστοχίας στη λειτουργία των χημικών αντλιών.
● Χρησιμοποιήστε παχύτερο άξονα για να αυξήσετε την ακαμψία του άξονα
● Το ρουλεμάν μεγεθύνεται και υιοθετεί ρουλεμάν ακτινικής ώθησης διπλής σειράς, το αξονικό διάκενο του κυλίνδρου είναι μικρό, η διάρκεια ζωής του ρουλεμάν είναι μεγαλύτερη από 25,000 ώρες και η διάρκεια ζωής της μηχανικής σφράγισης παρατείνεται.
● Η πτερωτή και ο άξονας της αντλίας συνδέονται με σπειρώματα, με αξιόπιστη στεγανοποίηση, βολική αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση και καλύτερη αντίσταση στη σπηλαίωση από τις αντλίες IH.
● Το κουτί ρουλεμάν έχει ευρύχωρη κοιλότητα, η μηχανική τσιμούχα έχει καλές συνθήκες εργασίας και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.
● Διατίθεται υδρόψυκτο ή αερόψυκτο ρουλεμάν ή υδρόψυκτο στεγανοποιητικό κιβώτιο άξονα και το σώμα της αντλίας στηρίζεται στο κέντρο.
● Οι μηχανικές σφραγίδες φυσιγγίων μπορούν να παρέχονται σύμφωνα με την όγδοη έκδοση του αμερικανικού προτύπου API610, Άρθρο 2.7.3.1.
● Διατίθενται διάφοροι τύποι στεγανοποιήσεων άξονα: μονή ακραία όψη, διπλή όψη, διπλή όψη, εσωτερική και εξωτερική μηχανική στεγανοποίηση. Η βοηθητική πτερωτή, η σφραγίδα συσκευασίας και το βοηθητικό σύστημα μηχανικής σφράγισης μπορούν να παρέχονται σύμφωνα με το αμερικανικό πρότυπο AP1610.
● Μπορεί να εξοπλιστεί με αισθητήρα πίεσης ή διακόπτη προστασίας κινητήρα για την αποφυγή ζημιάς από υπερφόρτωση στον κινητήρα και ζημιάς από θραύση υγρού στη μηχανική στεγανοποίηση.
● Μπορεί να εξοπλιστεί με συσκευή ρύθμισης της ταχύτητας του κινητήρα για τη ρύθμιση της ροής ανά πάσα στιγμή και μπορεί να συνδεθεί και να ελεγχθεί αυτόματα με το μετρητή στάθμης. Μπορεί επίσης να συνδεθεί με το ροόμετρο για να ελέγχει αυτόματα τον απαιτούμενο ρυθμό ροής.

ΕΡΕΥΝΑ