Όλες οι κατηγορίες

Προϊόντα

Αρχική σελίδα>Προϊόντα>Αντλία API 610

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619764048714495.jpg
Κάθετη αντλία σακούλας σειράς VMC

Κάθετη αντλία σακούλας σειράς VMC


● Κάθετη αντλία σακούλας

● Κάθετη αντλία  

● VS6

● Αντλία API 610 VS6

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : [προστασία μέσω email]

Κύρια τεχνικά δεδομένα

● Κεφαλή: 0-800μ
● Χωρητικότητα: 0-800m3/h
● Τύπος αντλίας: Κάθετος
● Πίεση: 10 Mpa
● Θερμοκρασία:-180-150 °C
● Υλικό: Χυτός χάλυβας, SS304, SS316, SS316Ti, SS316L, CD4MCu, Titanium, Titanium Alloy, Hastelloy Alloy

Εφαρμογές

● Αυτή η σειρά αντλιών χρησιμοποιείται ευρέως στην πετροχημική, τη χημική άνθρακα, την κρυογονική μηχανική, την εξόρυξη συμπυκνωμάτων, τη μηχανική υγροποιημένου αερίου, τη διύλιση πετρελαίου, τους σταθμούς παραγωγής ενέργειας, τη ρύθμιση της πίεσης των αγωγών, την αφαλάτωση θαλασσινού νερού και άλλες βιομηχανίες και πεδία.

● Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για μεταφορά μέσου χαμηλής θερμοκρασίας, μέσου εύκολης αεριοποίησης κ.λπ., όπως φυσικό αέριο, αιθυλένιο, υγρή αμμωνία, συμπύκνωμα, ελαφροί υδρογονάνθρακες και προϊόντα πετρελαίου κ.λπ.

Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα

● Η δομή ρουλεμάν κύλισης εφαρμόζεται με λίπανση λεπτού λαδιού. Είναι σχεδιασμένο με ειδικό σύστημα κυκλοφορίας λαδιού λίπανσης και το ρουλεμάν έχει καλό αποτέλεσμα λίπανσης. Εν τω μεταξύ, υπάρχουν δομή ψύξης νερού και αέρα, κατάλληλη για διάφορες συνθήκες εργασίας και βελτίωση της διάρκειας ζωής του ρουλεμάν.

● Ο θάλαμος ισορροπίας μπορεί να συνδεθεί στην είσοδο. Εάν το μέσο εξατμίζεται εύκολα, μπορεί επίσης να συνδεθεί με τη δευτερεύουσα πτερωτή για να αυξηθεί η πίεση στο θάλαμο στεγανοποίησης, να μειωθεί η πιθανότητα αεριοποίησης και να αυξηθεί η ασφάλεια και η αξιοπιστία.

● Η πτερωτή πρώτης βαθμίδας υιοθετεί μια πτερωτή αναρρόφησης, η οποία έχει καλή απόδοση αναρρόφησης και μπορεί να μειώσει το βάθος εισαγωγής της αντλίας.

● Εφαρμόζεται η δομή στήριξης πολλαπλών σημείων στο συρόμενο ρουλεμάν και το άνοιγμα μεταξύ των ρουλεμάν έχει σχεδιαστεί για να πληροί τις απαιτήσεις των προτύπων API. Τα υλικά υψηλής αντοχής στη φθορά για ρουλεμάν υιοθετούνται για να εξασφαλίσουν σταθερή λειτουργία της αντλίας.

● Η συγκολλημένη δομή προφίλ υιοθετείται στο τμήμα αναρρόφησης και εκκένωσης, χωρίς ελαττώματα χύτευσης και ισχυρή ικανότητα φέρουσας πίεσης.

● Η δομή τυμπάνου-δίσκου χρησιμοποιείται για την εξισορρόπηση της αξονικής δύναμης και ρυθμίζει αυτόματα το αξονικό διάκενο κατά τη λειτουργία. Αυτό μπορεί να επιτύχει μια πλήρη ισορροπία αξονικής δύναμης, κάνοντας το ρουλεμάν να λειτουργεί χωρίς αξονικό φορτίο. Οι αντλίες μπορούν να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και είναι ασφαλέστερες στη λειτουργία τους

ΕΡΕΥΝΑ