Όλες οι κατηγορίες

Προϊόντα

Αρχική σελίδα>Προϊόντα>Αντλία API 610

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619762537526980.jpg
Κάθετη αντλία εκτροπής μονού κελύφους σειράς VDT

Κάθετη αντλία εκτροπής μονού κελύφους σειράς VDT


● Κάθετη αντλία εκτροπής ενός κελύφους

● Κάθετη αντλία  

● VS1

● Αντλία API 610 VS1

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : [προστασία μέσω email]

Κύρια τεχνικά δεδομένα

● Εύρος ροής: 8~6000m3/h
● Εμβέλεια κεφαλιού: ~360μ
● Θερμοκρασία εφαρμογής: -40~170°C
● Υλικό: Χυτός χάλυβας, SS304, SS316, SS316Ti, SS316L, CD4MCu, Titanium, Titanium Alloy, Hastelloy Alloy

Εφαρμογές

● Αυτή η σειρά αντλιών χρησιμοποιείται ευρέως σε έργα δημοτικής μηχανικής, μεταλλουργικού χάλυβα, χημικού χαρτιού, νερού, σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και σε έργα εξοικονόμησης νερού γεωργικών εκτάσεων.

Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα

● Η είσοδος υιοθετεί τη δομή φίλτρου και κουδουνιού αναρρόφησης, η οποία μπορεί να φιλτράρει αποτελεσματικά μεγάλα στερεά και ίνες. Αυτό βοηθά το υγρό να εισέλθει στην πτερωτή ομαλά και ομοιόμορφα και να μειώσει το σχηματισμό δινορευμάτων.

● Το τμήμα που ρέει είναι επικαλυμμένο με εποξειδική επίστρωση για αύξηση της απόδοσης και της ηλικίας.

● Κάθε τμήμα του σωλήνα νερού είναι εφοδιασμένο με ένα σώμα ρουλεμάν οδηγού για τη στήριξη του κινητήριου άξονα. Μπορούν να επιλεγούν διαφορετικά είδη ρουλεμάν οδηγών για διαφορετικά μέσα και συνθήκες. Τα ρουλεμάν οδηγών είναι γενικά κατασκευασμένα από πολυμερή συνθετικά υλικά (που αποτελούνται κυρίως από PTFE και ανθεκτικά στη φθορά πληρωτικά και λιπαντικά) και η αυτολιπαινόμενη απόδοση είναι καλή. Η αντλία μπορεί να ξεκινήσει με ξηρό άλεσμα (δεν χρειάζεται να γεμίσετε εκ των προτέρων νερό) και μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ελαστικά ρουλεμάν (ή ρουλεμάν κυλίνδρου).

● Το ρουλεμάν μπορεί να λιπαίνεται με ξηρό λάδι ή λεπτό λάδι. Είναι εξοπλισμένο με λειτουργία ψύξης νερού για να κάνει την αντλία να λειτουργεί ασφαλέστερα και να διαρκεί περισσότερο.

ΕΡΕΥΝΑ