Όλες οι κατηγορίες

Προϊόντα

Αρχική σελίδα>Προϊόντα>Αντλία API 610

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619674768224911.jpg
Αξονική διαιρούμενη αντλία διπλής αναρρόφησης σειράς SM

Αξονική διαιρούμενη αντλία διπλής αναρρόφησης σειράς SM


● Αξονική διαιρούμενη αντλία διπλής αναρρόφησης
● Αντλία μεταξύ ρουλεμάν τύπου
● ΒΒ1
● Αντλία API 610 BB1

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : [προστασία μέσω email]

Κύρια τεχνικά δεδομένα

● Χωρητικότητα: 10,000m3/h
● Κεφαλή: 180μ
● Θερμοκρασία: -20-160 °C

Εφαρμογές

● Αυτή η σειρά αντλιών χρησιμοποιείται ευρέως σε άρδευση νερού, επεξεργασία νερού, πετροχημικά, σταθμούς παραγωγής ενέργειας, θερμοηλεκτρικούς σταθμούς, συμπίεση δικτύου σωληνώσεων, μεταφορά αργού πετρελαίου (προϊόν πετρελαίου), αφαλάτωση θαλασσινού νερού και άλλες περιπτώσεις.

● Οι αντλίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις τυπικές συνθήκες εργασίας που περιλαμβάνουν την αντλία άπαχου υγρού, την αντλία πλούσιου υγρού και τον υδραυλικό στρόβιλο στο εργοστάσιο αμμωνίας μεγάλης κλίμακας και την κύρια αντλία αγωγού στο έργο μεταφοράς αργού πετρελαίου ή πετρελαίου προϊόντος.

Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα

● Το περίβλημα και το ρουλεμάν έχουν σχεδιαστεί με αξονική διαίρεση. Οι σωλήνες εισόδου και εξόδου της αντλίας βρίσκονται στο κάτω μέρος του σώματος της αντλίας. Η αντλία μπορεί να επισκευαστεί και να συντηρηθεί χωρίς αποσυναρμολόγηση των σωλήνων εισόδου και εξόδου.

● Τα ρουλεμάν ολίσθησης με εξαναγκασμένη λίπανση, τα αυτολιπαινόμενα ρουλεμάν ολίσθησης ή τα ρουλεμάν κύλισης μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με την ενεργειακή πυκνότητα (Pn).

● Η εγκατάσταση της αντλίας είναι πιο βολική και η λειτουργία είναι πιο αξιόπιστη λόγω της βαθμιδωτής δομής αξονικής τοποθέτησης της πτερωτής και της αξιόπιστης λειτουργίας κλειδώματος της πτερωτής.

● Υπάρχει ένας πείρος τοποθέτησης μεταξύ του περιβλήματος του ρουλεμάν και του σώματος της αντλίας. Δεν είναι απαραίτητο να ρυθμίσετε τον όγκο της αντλίας κατά τη δευτερεύουσα εγκατάσταση της αντλίας, γεγονός που συντομεύει σημαντικά τον κύκλο συντήρησης και συντήρησης της αντλίας.

ΕΡΕΥΝΑ