Όλες οι κατηγορίες

Προϊόντα

Αρχική σελίδα>Προϊόντα>Αντλία API 610

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619763070241324.jpg
Κάθετη βυθισμένη αντλία σειράς LY

Κάθετη βυθισμένη αντλία σειράς LY


● Κάθετη βυθισμένη αντλία

● Κάθετη αντλία  

● VS4

● Αντλία API 610 VS4

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : [προστασία μέσω email]

Κύρια τεχνικά δεδομένα

● Εύρος ροής: 2~400m3/h
● Εμβέλεια κεφαλιού: ~150μ
● Βάθος υπουγρού: έως 15m
● Θερμοκρασία εφαρμογής: ~450 °C
● Υλικό: Χυτός χάλυβας, SS304, SS316, SS316Ti, SS316L, CD4MCu, Titanium, Titanium Alloy, Hastelloy Alloy

Εφαρμογές

● Αυτή η σειρά αντλιών χρησιμοποιείται ευρέως σε χημικά, πετρέλαια, διυλιστήρια, χάλυβα, εργοστάσια ηλεκτροπαραγωγής κ.λπ.

Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα

● Η τσιμούχα του άξονα δεν έρχεται σε επαφή με το μέσο και δεν υπάρχει σημείο διαρροής της δυναμικής στεγανοποίησης. Η σφράγιση χρησιμοποιεί μια σφράγιση λαβυρίνθου ή μια σφράγιση συσκευασίας για να αποτρέψει τη διαρροή του μέσου προς τα έξω.

● Το ρουλεμάν υιοθετεί ρουλεμάν γωνιακής επαφής διπλής σειράς, το οποίο είναι τοποθετημένο στον άξονα με το χιτώνιο ρουλεμάν για να διευκολύνει τη ρύθμιση της αξονικής θέσης του ρότορα. Λιπαίνεται με λεπτό λάδι και είναι εξοπλισμένο με ψύξη νερού για να διασφαλιστεί ότι η θερμοκρασία στο θάλαμο λαδιού είναι εντός ασφαλούς εύρους, κάνοντας την αντλία να λειτουργεί ασφαλέστερη και μεγαλύτερη.

● Το σύστημα μόνωσης με ατμό αποτρέπει αποτελεσματικά το κλείδωμα του ρότορα λόγω της ταχείας στερεοποίησης του μέσου μετά την απενεργοποίηση.

● Ο σωλήνας εξόδου υιοθετεί μια πλευρική δομή (VS4) και είναι εφοδιασμένος με μια ειδική τηλεσκοπική δομή αντιστάθμισης για την αποφυγή καταπόνησης που προκαλείται από θερμική διαστολή.

● Οι αντλίες υιοθετούν τη θεωρία σχεδιασμού του εύκαμπτου άξονα και έχουν δομή στήριξης πολλαπλών σημείων. Το εύρος του σημείου υποστήριξης πληροί τις τυπικές απαιτήσεις του API 610.

● Οι δακτύλιοι είναι διαθέσιμοι σε διαφορετικές διαμορφώσεις υλικών για να ταιριάζουν σε διαφορετικές συνθήκες λειτουργίας, όπως καρβίδιο του πυριτίου, γεμάτο τετραφθοροαιθυλένιο, υλικά εμποτισμένα με γραφίτη, όλκιμο σίδηρο και ούτω καθεξής.

● Οι αντλίες παρέχονται με δομή άξονα κωνικού χιτωνίου για υψηλή ομοαξονικότητα, ακριβή τοποθέτηση και αξιόπιστη ροπή μετάδοσης.

● Η αναρρόφηση της αντλίας είναι εξοπλισμένη με ένα φίλτρο για το φιλτράρισμα του αντλούμενου μέσου για την αποφυγή απόφραξης.

ΕΡΕΥΝΑ