Όλες οι κατηγορίες

Προϊόντα

Αρχική σελίδα>Προϊόντα>Αντλία API 610

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619761267909600.jpg
Οριζόντια πολυβάθμια αντλία υψηλής πίεσης σειράς DSG

Οριζόντια πολυβάθμια αντλία υψηλής πίεσης σειράς DSG


● Οριζόντια πολυβάθμια αντλία υψηλής πίεσης

● Αντλία μεταξύ ρουλεμάν τύπου

● ΒΒ5

● Αντλία API 610 BB5

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : [προστασία μέσω email]

Κύρια τεχνικά δεδομένα

DSG
DSH
Εύρος ροής5 ~ 730m3 / h 45 1440 ~
Εύρος κεφαλιού~ 3200μ3200m (6000r/min)
Εφαρμόσιμη θερμοκρασία-80 ~ 450 ° C-80 ~ 450 ° C
Πίεση σχεδιασμού~35 MPa~35 MPa
Εφαρμογές

● Οι αντλίες της σειράς DSG χρησιμοποιούνται κυρίως σε νερό τροφοδοσίας λεβήτων, διυλιστήρια, θερμοηλεκτρικούς σταθμούς, χημική βιομηχανία άνθρακα, αστική παροχή νερού, επεξεργασία νερού, πετροχημικές και άλλες βιομηχανίες. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τη μεταφορά υγρών, εύφλεκτων, εκρηκτικών, τοξικών, υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής πίεσης, όπως υγραέριο, ελαφροί υδρογονάνθρακες, νερό τροφοδοσίας λέβητα κ.λπ.

● Οι αντλίες της σειράς DSH χρησιμοποιούνται κυρίως στην εκμετάλλευση πετρελαίου, στη χημική βιομηχανία άνθρακα, στην αφαλάτωση θαλασσινού νερού, στα εργοστάσια παραγωγής ενέργειας και ούτω καθεξής. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε γκρι αντλία νερού, άπαχη αντλία μεθανόλης, χημικό λίπασμα, αντλία άπαχου υγρού και αντλία πλούσιου υγρού στη χημική βιομηχανία άνθρακα.


Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα

● Τα μέρη πίεσης του σώματος της αντλίας και του καλύμματος της αντλίας κατασκευάζονται με διαδικασία σφυρηλάτησης, η οποία καθιστά τη λειτουργία ασφαλέστερη και πιο αξιόπιστη.

● Τόσο το σώμα της αντλίας όσο και η πτερωτή διαθέτουν δακτύλιο στεγανοποίησης. Το διάκενο και η σκληρότητα είναι σύμφωνα με το πρότυπο API 610. Τα ανταλλακτικά αντικαθίστανται εύκολα και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.

● Υπάρχουν πλήκτρα οδηγών και ακίδες τοποθέτησης. Κατά τη μεταφορά του μέσου υψηλής θερμοκρασίας, η αντλία διαστέλλεται και εκτείνεται στο μη κινούμενο άκρο, γεγονός που δεν επηρεάζει τη σύνδεση μεταξύ αντλίας και μηχανής μετάδοσης κίνησης. Η λειτουργία είναι πιο ασφαλής και αξιόπιστη.

● Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτολιπαινόμενα ρουλεμάν ολίσθησης και κατασκευές ολισθαίνουσας λίπανσης ανάλογα με την ισχύ του άξονα και την ταχύτητα.

● Ο εσωτερικός πυρήνας υιοθετεί την ενσωματωμένη δομή εξαγωγής, η οποία μπορεί να πραγματοποιήσει τη συντήρηση και την επιθεώρηση της αντλίας χωρίς να μετακινήσει τους αγωγούς εισόδου και εξόδου.

ΕΡΕΥΝΑ