Όλες οι κατηγορίες

Προϊόντα

Αρχική σελίδα>Προϊόντα>Αντλία API 610

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619760418957416.jpg
Οριζόντια διαιρούμενη πολυβάθμια αντλία σειράς DMS

Οριζόντια διαιρούμενη πολυβάθμια αντλία σειράς DMS


● Οριζόντια διαιρεμένη πολυβάθμια αντλία

● Αντλία μεταξύ ρουλεμάν τύπου

● ΒΒ3

● Αντλία API 610 BB3

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : [προστασία μέσω email]

Κύρια τεχνικά δεδομένα

● Χωρητικότητα: 2400 m3/h
● Κεφαλή: 2000μ
● Πίεση: 35Mpa
● Θερμοκρασία: -40-200 °C

Εφαρμογές

● Αυτή η σειρά αντλιών χρησιμοποιείται κυρίως στην εκμετάλλευση πετρελαίου, πετροχημική, χημική, χημική ουσία άνθρακα, μεταφορά αγωγών, αφαλάτωση θαλασσινού νερού, σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής κ.λπ. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε αντλίες γκρίζου νερού και αντλία μεθανόλης στη χημική βιομηχανία άνθρακα, υψηλή -Υδραυλικός στρόβιλος ανάκτησης ενέργειας υπό πίεση στη χημική βιομηχανία, αντλία άπαχου υγρού και αντλία πλούσιου υγρού που χρησιμοποιείται σε εγκαταστάσεις λιπασμάτων και αμμωνίας και ούτω καθεξής.

● Οι αντλίες χρησιμοποιούνται σε τυπικές συνθήκες λειτουργίας, όπως το νερό τροφοδοσίας του λέβητα στο εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, η αφαίρεση του εξανθήματος και η αφαίρεση φωσφόρου σε εργοστάσιο χάλυβα, η έγχυση νερού σε πετρελαιοπηγές και άλλες εφαρμογές υψηλής πίεσης.

Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα

● Η πτερωτή πρώτης βαθμίδας είναι σχεδίασης αναρρόφησης και έχει καλή απόδοση σπηλαίωσης. Η πτερωτή τοποθετείται πλάτη με πλάτη, έτσι η αξονική δύναμη εξισορροπείται αυτόματα χωρίς τον μηχανισμό ισορροπίας σε περίπλοκη δομή. Αυτό απλοποιεί τη δομή της αντλίας και διευκολύνει τη μεταφορά του μέσου με στερεά σωματίδια.

● Η είσοδος και η έξοδος της αντλίας είναι τοποθετημένες στο σώμα της αντλίας. Η αντλία μπορεί να αποσυναρμολογηθεί απλά ανοίγοντας το κάλυμμα της αντλίας, αφήνοντας το σώμα της αντλίας σε στάση χωρίς να αφαιρεθούν οι σωλήνες εισόδου και εξόδου. Η συντήρηση είναι απλή και βολική.

● Τα ρουλεμάν μπορούν να υιοθετήσουν αυτολιπαινόμενη ολισθαίνουσα δομή ρουλεμάν και δομή αναγκαστικής λίπανσης ανάλογα με την ισχύ και την ταχύτητα του άξονα.

● Όλα τα ζεύγη τριβής είναι κατασκευασμένα από υλικά με υψηλή σκληρότητα και αντοχή στη φθορά, με αποτέλεσμα να μην δαγκώνονται εύκολα. Τα περιστρεφόμενα μανίκια και ο δακτύλιος σκληραίνουν στην επιφάνεια, εξασφαλίζοντας όχι μόνο υψηλή διαφορά σκληρότητας και σκληρότητας, αλλά είναι και δύσκολο να δαγκωθούν. Είναι κατάλληλο για τη μεταφορά στερεού-υγρού διφασικού μέσου και τη μείωση της διάβρωσης των σωματιδίων. Η διάρκεια ζωής και η αξιοπιστία της αντλίας είναι εγγυημένα.

ΕΡΕΥΝΑ